MODELLEME ÇİKOLATASI:
130 gr.kuvertür çikolata
2 çorba k.glikoz
HAZIRLANIŞI:
çikolatayı benmari usulü eritin ve glikozla karıştırıp
hamur haline getirin.buzdolabında sertleşene kadar
bekletin.
ÇİKOLATALI ŞEKER HAMURU
1 çorba k.toz jelatin
1 çorba k.su
2 çorba k.glikoz
250 gr. pudra şekeri
60 gr.bitter çikolata
2 çorba k.kakao
HAZIRLANIŞI:
Jelatini su ile birlikte kaynatalım.içine 1 tatlı k.
glikozu ekleyelim. bu karışım kaynaştıktan
sonra pudra şekerinin içine koyalım. erimiş
çikolata ve kakaoyu ilave edip hamur haline
gelena kadar yoğuralım. daha sonra merdane
ile açıp pastanın üstünü kaplayalım.
Netten alintidir...