KAKAOLU PANDİSPANYA:
2 adet yumurta,1 çay bardağı şeker,1 çay bardağı un(1 yemek kaşığı kakao dahil),1 çay kaşığı kabartma tozu
SADE PANDİSPANYA
4 adet yumurta,1 su bardağı şeker,1 su bardağı un,yarım paket k. Tozu
ARASI İÇİN:
Bir paket hazır puding,2,5 su bardağı süt
ÜZERİ İÇİN
1 paket krem şanti
SÜSLEMEK İÇİN
3 veya dört adet şeftali
YAPILIŞI
Öncelikle pastanın pandispanyalarını
buradaolduğu gibi hazırlayıp pişirin.Sade pandispanyayı ortadan ikiye bölüp
bir parçasını en alta koyun.Üzerini hafif şekerli sütle ıslatıp üzerine
İkiye böldüğünüz kakaolu pandispanyanın bir parçasını koyun.Kakaolunun
üzerine hazırladığınız soğuyan pudingden biraz sürüp dilimlediğiniz bir
şeftaliyi dizin.Şeftalilerinde üzerine biraz pudingten sürüp Kakaolunun
son parçasını koyun.Kalan bütün pudingi Kakaolu kekin üstüne döküp
kenarlara gelecek şekilde yayın.En üste sade kekin ikinci parçasını
kapatın.
1.5 çay bardağıyla hazırladığınız krem şantiyle pastanın üzerini
kaplayın.Diğer kalan şeftalilerle istediğiniz gibi süsleyin.En az iki
saat dolapta bekletip servis yapın.
Çok şükür bitti,inanın yapmak anlatmaktan daha kolaydı.