kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL Empty
MesajKonu: SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL   SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL EmptyPaz Kas. 22, 2009 12:25 am

Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU , sigarayı bırakmak isteyip türlü yöntemler deneyen tiryakilere Türkiye’de yetişen bir bitkinin çayını tavsiye etti.
SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL SigarayibirakinSeda Sayan’ın Kanal D’deki televizyon programına katılan Prof.Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU , Türkiye’de yetişen binlerce bitki türünün mucizevi faydalarını anlattı.
Saraçoğlu, özellikle sigarayı bırakmak isteyip, bir çok yöntem denemesine rağmen bırakamayanlar için karabaş otunu önerdi.
İşte Sigarayı bıraktıran formül:

‘Bir tatlı kaşığı
karabaş otunu bir bardak dolusu kadar su içinde 3 dakika boyunca hafif ateşte kaynatıp için. Bu bitki çayını gün aşırı içmelisiniz.’
Aktarlarda da bulunabilen ve Türkiye’de yetişen karabaşotunun dünyanın hiçbir yerinde aynısının bulunmadığını sözlerine ekleyen İbrahim Saraçoğlu, çay yapmaya vakti olmayanlar, ya da seyahata çıkanlar için şunu tavsiye etti: ‘Karabaşotunun saplarından 5-6 tane yanınızda bulundurabilir ve sitediğiniz zaman bunları çiğneyebilirsiniz. Yutmanızın da herhangi bir sakıncası yok.’

Karabaşotu (lavadula stoechas) : Ballıbabagiller familyasından, bir veya çok yıllık otsu yahut dip kısmı odunsu bir bitkidir. Ezildiği zaman çok kuvvetli ve hoş olmayan bir koku çıkarır. Çiçekleri mavi veya menekşe rengindedir. Bir türünden karabaşyağı denilen bir esans çıkarılır. Yurdumuzda alçak makilerde bulunur. SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL Karabasotu Faydası : Ağrıları geçirir. Kalbe kuvvet verir. Damar sertliğinde faydalıdır. Balgam söker. Sara ve beyin hastalıklarında kullanılır. Uyuşukluğu giderir, zindelik verir. Fransız lavantası diye de bilinen, karabaş otu, [Karabaş otu Detay
https://hepsigrupu.yetkinforum.com

SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Suna Dumankaya 'dan Kilo Almayı Hızlandırıcı Formül :
» bitkisel saç bakım maskeleri
» Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür
» Domuz Gribine Karşı Bitkisel Tedavi?
» BİTKİ YAPISINDA FARKLI GÖREVLER YÜKLENMİŞ HÜCRE GRUPLARI "BİTKİSEL DOKULAR"