kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür Empty
MesajKonu: Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür   Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür EmptyPaz Kas. 22, 2009 12:24 am

Avokado yaprağı böbrek taşını düşürmekte etkili olan nasıl bir kimyaya sahiptir?” Cevabını bulmak ve vermek en az altı yılımı almıştı.

Yeri gelmişken hemen belirtmekte fayda görüyorum, altı yıl boyunca her gün avokado yaprağını araştırmadım. Ben, aynı zamanda çok sayıda farklı bitkiyi araştırırım. Aynı bitkiyi sürekli araştırmak hem yorucudur, hem dikkat dağıtıcıdır, hem de kolaylıkla kısır döngüye girmenize neden olur. Örneğin, bir hafta boyunca bir bitki üzerinde yoğunlaşırken, ikinci hafta başka bir bitki üzerinde tekrar çalışmaya başlarım. Bazen, bir bitki üzerinde sadece birkaç saat çalışır bırakır, tekrar üzerinde çalıştığım diğer bir bitkiye dönerim.

Böbrek taşını harekete geçiren kimyasal güç, avokado yaprağında bulunan methyl-chavicol’dur. İlk bakışta methyl-chavicol ana etkin madde gibi görünmektedir. Halbuki bu güç etkin madde olmaktan ziyade, böbrek taşını harekete geçiren etken bir rol üstlenmektedir. Böbrek taşını harekete geçiren kimyasal gücün tetikleyicisidir diyebiliriz.

Böbrek Taşlarını Düşüren Bitkisel Kür (Avakado Yaprağı Kürü)
Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür Avakadoyapragi

Böbrek taşını düşürmek için
Kaynamakta olan bir bardak (yaklaşık 150 ml) klorsuz suya bir tatlı kaşığı (2-3 gr) kurutulmuş avokado yaprağı ilave edilir. Kısık ateşte sekiz dakika kaynatılır (demlenir).

Demleme süresi tamamlandıktan sonra sıcakken süzülür.

Ilıyınca akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her beş gün kullanımdan sonra üç gün ara verilir.
Damak tadına uygun hiçbir şey ilave edilmemelidir. Bu kürü 20 günden fazla uygulamayınız.
https://hepsigrupu.yetkinforum.com

Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Domuz Gribine Karşı Bitkisel Tedavi?
» Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı:
» bitkisel saç bakım maskeleri
» SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL FORMÜL
» Bayanların sancılı geçen adet dönemlerine karşı civanperçemi bitkisi