kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı: EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı: EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı: EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı: EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı: EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı: EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı: EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı: EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı: EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı:

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı: Empty
MesajKonu: Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı:   Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı: EmptyPaz Kas. 22, 2009 12:19 am

Yaklaşık bir su bardağı suda bir poşet adaçayı veya bir tatalı kaşığı taze adaçayı on dakika demlenir. Günde 2-3 defa gargarası yapılır. Ayrıca, beraberinde bir ay boyunca hergün bir çay bardağı adaçayı içilir. Demleme süresi tamamlandıktan sonra bitkiyi daha fazla suyunun içinde bekletmeyiniz mutlaka süzüp ayırınız
https://hepsigrupu.yetkinforum.com

Bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı adaçayı:
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Böbrek Taşına Karşı Bitkisel Kür
» Domuz Gribine Karşı Bitkisel Tedavi?
» Bayanların sancılı geçen adet dönemlerine karşı civanperçemi bitkisi