kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...


 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Limon ve Elma Reçeli EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Limon ve Elma Reçeli EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Limon ve Elma Reçeli EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Limon ve Elma Reçeli EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Limon ve Elma Reçeli EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Limon ve Elma Reçeli EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Limon ve Elma Reçeli EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Limon ve Elma Reçeli EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Limon ve Elma Reçeli EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama

 

 Limon ve Elma Reçeli

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Nurdan
Co Admin
Co Admin
Nurdan


Akrep Mesaj Sayısı : 264
Kayıt tarihi : 31/10/09
Yaş : 45
Nerden : Almanya

Limon ve Elma Reçeli Empty
MesajKonu: Limon ve Elma Reçeli   Limon ve Elma Reçeli EmptyCuma Kas. 20, 2009 10:29 pm

Malzeme:

350 gr. net limon, kabukları ve zarları çıktıktan
sonra zar gibi doğranmış 750 gr. net elma, kabukları çıktıktan sonra
rendelenmiş
100 gr. glikoz
Limon ve Elma Reçeli Elma2


Limon ve Elma Reçeli Limon2
Hazırlanışı
Akşamdan limonun kabuklarını tamamen soyu*nuz, boyuna ortadan yarınız.
Boyuna ortasından geçen beyaz sert damarı hafif sağından ve so*lundan
keserek çıkarıp atınız ve çekirdeksiz ola*rak limonları zar gibi doğ
rayınız.
350 gr. net olarak bir tencereye koyunuz. Elma*ların kabuklarını soyup
rendenin kalın tarafın*dan rendeleyiniz. 750 gr. olarak limonun üzerine
koyup bir kere karıştırınız. Üzerine şekeri koyu*nuz. Sabah reçeli
pişireceğiniz tencereye şeker*li elmalı harcı sıyırarak ilâve edip
hızlı ateşe ko*yunuz. Bir ağaç spatula ile bir iki defa karıştırıp
kaynatınız. 219 no.lu reçetede tarif ettiğim gibi kaynatıp kıvamına
getirip ateşten alınız. Gliko*zunu ilâve ederek yarı hararetini
kaybedince ka*vanozlara doldurup ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://kadin-7-24.yetkinforum.com/
 
Limon ve Elma Reçeli
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gül Reçeli
» Karadut reçeli
» Vişne Reçeli
» Mandalina reçeli

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi... :: M U T F A G I M I Z :: Receller,Marmelatlar,Tursular,Kis Hazirliklarimiz...-
Buraya geçin: