kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...


 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Mandalina reçeli EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Mandalina reçeli EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Mandalina reçeli EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Mandalina reçeli EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Mandalina reçeli EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Mandalina reçeli EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Mandalina reçeli EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Mandalina reçeli EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Mandalina reçeli EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama

 

 Mandalina reçeli

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Nurdan
Co Admin
Co Admin
Nurdan


Akrep Mesaj Sayısı : 264
Kayıt tarihi : 31/10/09
Yaş : 45
Nerden : Almanya

Mandalina reçeli Empty
MesajKonu: Mandalina reçeli   Mandalina reçeli EmptyCuma Kas. 20, 2009 10:28 pm

Mandalina reçeli Portakalreeligk8
Malzeme :
250 gr. mandalina kai.HU
750 gr. mandalina suyu
1 kg. toz şeker
100 gr. glikoz
3 gr. limon tuzu veya 1 çay kaşığı
Hazırlanışı:
Mandalina kabuklarını boyuna bıçağın burnu ile karşılıklı dörde çizip
kabuklarını soyunuz. Ka*bukları enine kibrit gibi doğrayınız.
Sonra kaynar suda dört dakika haşlayıp süzünüz_ Bir süzgeçten
mandalinaların iyice sularını sıkı*nız. Bir tencereye 250 gram
mandalinanın kabu*ğunu 750 gram mandalinanın suyunu koyup şe*kerini ve
limon tuzunu ilâve ederek hızlı ateşte bir defa karıştırarak
kaynatınız. 219 no.lu reçe*tede tarif ettiğim gibi kaynatıp kıvamına
geti*riniz ve ateşten atınız. Glikozunu koyup yarı ha*raretini
kaybedince kavanozlara doldurup ağız*ları kapalı olarak muhafaza ediniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://kadin-7-24.yetkinforum.com/
 
Mandalina reçeli
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gül Reçeli
» Karadut reçeli
» Vişne Reçeli
» Limon ve Elma Reçeli

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi... :: M U T F A G I M I Z :: Receller,Marmelatlar,Tursular,Kis Hazirliklarimiz...-
Buraya geçin: