kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın Empty
MesajKonu: Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın   Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın EmptyPaz Kas. 29, 2009 11:59 pm

Sıcak şifa kaynağını bozuyor

Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın 291020090941454905284_2Bir araya geldiklerinde şifa kaynağına dönüştüğü düşünülen ikilide önemli ayrıntı

Vücut direncini artıran, yüz yıllardır şifa kaynağı olarak gösterilen balın nasıl tüketileceği de önem taşıyor.

Doç. Dr. Ahmet Güler, balın 43 derecenin üzerinde ısıya maruz kalması halinde besin değerini yitirdiğini, bu derecenin üzerinde süt veya çaya konulan balın tatlandırıcıdan öteye geçmeyeceğini söyledi.

Güler, şu bilgileri verdi:“Ilık süt, su veya meyve suyuna, çaya konulabilir. Balın kaynatılması ise bütün besin değerini yitirmesine neden olur. Bal yüksek ısıda kaynatıldıktan sonra tüketiciye sunulduğunda buna kesinlikle bal denmez.”
https://hepsigrupu.yetkinforum.com

Bal'ı Sıcak Bişeyle Karıştırmayın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bal'i sicak birseye karistirmayin...