kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...


 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Yemek Yaparken-püf noktaları EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Yemek Yaparken-püf noktaları EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Yemek Yaparken-püf noktaları EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Yemek Yaparken-püf noktaları EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Yemek Yaparken-püf noktaları EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Yemek Yaparken-püf noktaları EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Yemek Yaparken-püf noktaları EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Yemek Yaparken-püf noktaları EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Yemek Yaparken-püf noktaları EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama

 

 Yemek Yaparken-püf noktaları

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 981
Kayıt tarihi : 30/10/09
Nerden : istanbul

Yemek Yaparken-püf noktaları Empty
MesajKonu: Yemek Yaparken-püf noktaları   Yemek Yaparken-püf noktaları EmptySalı Kas. 24, 2009 6:10 pm

**Yemeğinizin tuzunu fazla kaçırınca tencereye birkaç parça çiğ patates atın. Fazla tuzu çekecektir.

**Patates pişirirken, pişirme suyuna bir kaşık sirke koyun. Hem rengi sapsarı kalır, hem daha lezzetli olur.

**Domatesin kabuğunu kolay soymak için, kaynar suya daldırıp, bıçağın tersini domatesin yüzünde ağır ağır gezdirin.

**Mayonez hazırlarken eğer sos kesilirse, bir yumurta sarısını 2-3 damla sirke ile çırpın ve yeterli miktarda zeytinyağı ile koyulaştırın. Bu karışımı kesilen sosa çırparak yedirin.

** Kuru bakliyatları bir gece önceden ılık suya koyun ve haşlarken içine biraz karbonat ilave edin.

**Tuz bazen sütü keser. Bu nedenle, beşamele ve diğer sütlü soslara, kıvamı bulduktan sonra tuz koyunuz.

*Pilavınızı tekrar ısıtırken, bir kabın içinde ateşe su koyup kaynayınca tencerenizi içine oturtursanız pilavınız taneli kalır ve tazeliğini muhafaza eder
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://hepsigrupu.yetkinforum.com
 
Yemek Yaparken-püf noktaları
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yemek Pişirmenin Püf Noktaları
» Patates ve Diğer Kızartmaları Yaparken
» Yemek Süsleme Sanatı
» Püf noktalari
» ince görünmenin püf noktaları

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi... :: M U T F A G I M I Z :: Annelerimiz için pratik bilgiler ve püf noktalar.-
Buraya geçin: