kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
saç dökülmemesi için EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
saç dökülmemesi için EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
saç dökülmemesi için EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
saç dökülmemesi için EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
saç dökülmemesi için EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
saç dökülmemesi için EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
saç dökülmemesi için EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
saç dökülmemesi için EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
saç dökülmemesi için EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

saç dökülmemesi için

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

saç dökülmemesi için Empty
MesajKonu: saç dökülmemesi için   saç dökülmemesi için EmptySalı Kas. 24, 2009 5:33 pm

Saçların dökülmemesi için iki günde bir saç diplerinize masaj yaparak badem yağı sürün.
* İki çorba kaşığı zeytinyağı bir CICEK kaşığı bal ve bir çay kaşığı tarçını iyice karıştırıp haftada iki kere saç diplerinize masaj yaparak yedirin. On beş dakika sonra saçlarınızı uygun bir şampuanla yıkayıp yumuşak bir havlu ile nemini alın ve saçlarınızı kendiliğinden kurumaya bırakın.
* Üç kaşık zeytinyağını bir kabın içinde b
* iraz ısıtın ve parmak uçlarınızla masaj yaparak saç diplerinize masaj yaparak yedirin. Daha sonra sıcak suyun içine batırıp sıktığınız nemli bir havlu ile saçlarınızı sararak havlu soğuyana kadar bekleyin. Havluyu çıkardıktan sonra on beş dakika daha bekleyin ve saçlarınızı uygun bir şampuan ile yıkayıp durulayın. Bir şişe veya kavonozun içine 9-10 kaşık tatlı badem yağı 9-10 kaşık hindistan yağını 10 dakika iyice çalkalayın.Yatmadan saçlarınızın diplerine masaj yaparak sürün ve saçlarınızızı bir tülbent veya havlu ile sarın. Sabah katranlı sabun ve ılık su ile yıkayın.
* Bir şişe veya kavonozun içine 2 çorba kaşığı karbonat 2 çorba kaşığı Arap sabunu koyun. Üzerine 2 bardak sıcak su ilave edip iyice çalkalayın. 24 saat beklettikten sonra üstte biriken kısmı alıp saçlarınıza sürün ve 6 saat sonra bol su ile yıkayın.
* Saçlarınızın dökülmesini önlemek için 4 litre kaynar suya 1 kaşık incecik kıyılmış ısırganotu koyup yarım saat bekletin. Sonra bir tülbentten sünüp yatmadan önce saç diplerini bu su ile ovarak yıkayın.
* Estetik ve plastik cerrahideki son gelişmeler sayesinde artık saç dökülmesine karşı saç ekimi yapılıyor. Bu teknik sayesinde doğal yollardan yani enseden alınan saçlı derinin saç dökülmesi olan yere teker teker nakledilmesiyle yeni saçların çıkması sağlanıyor.
ALINTI
https://hepsigrupu.yetkinforum.com

saç dökülmemesi için
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Msn için aşk smileları.>>
» yüzümüz için
» Koşmak için Sebebiniz Var!
» Kızlar için Msn Avatarları Karışık
» giysilerinizin yeni kalması için