kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir? EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir? EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir? EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir? EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir? EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir? EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir? EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir? EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir? EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir?

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir? Empty
MesajKonu: Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir?   Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir? EmptyC.tesi Kas. 21, 2009 11:58 pm

31 yaşındayım. Sol ayak bileğimin 10 santim yukarısında 8-9 yıldır bulunan bir kitleyi 3 ay önce plastik cerraha aldırdım. Alınan kitlenin patolojik incelemeleri sonucunda ‘dermatofîbrosarkoma’ tanısı konuldu. Tedavi konusunda önerileriniz nelerdir?

CEVAP:
Tedavi cerrahidir. Tümör tam olarak çıkarıldıysa başka bir tedaviye ihtiyaç yok. Bundan sonra sıkı doktor kontrolü gerekli. Nüks olursa tümör yine ameliyatla çıkarılır.

Tümörün tekrarlamasını önlemek için güneşten sakının, immün sisteminizi güçlendirin. Selenyum, E vitamini faydalı olabilir. Ayrıca beta karotenden zengin olan kırmızı, yeşil, siyah renkli sebze ve meyveleri sofranızda bulundurun, Aşırı yorgunluktan kaçının. Belli aralıklarla akciğer filmi çektirin, çünkü bu tümörler akciğere atlayabilir.

https://hepsigrupu.yetkinforum.com

Bileğimdeki kitle kanser çıktı. Tedavi önerileriniz nelerdir?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ağız içindeki beyaz yara kanser belirtisi mi?
» Kansızlığa iyi gelen yiyecekler nelerdir?
» Domuz Gribine Karşı Bitkisel Tedavi?
» Kulaktaki Şiddetli Ağrıların Sebepleri Nelerdir.?
» Serviks Kanserinde Erken Tanı ve Tedavi