kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu Empty
MesajKonu: WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu   WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu EmptyÇarş. Ara. 30, 2009 1:43 am

cccSiemens - Kurutma Makineleri
Siemens Ev Aletleri’nin yeni nesil kurutma makinelerinin tower özelliği sayesinde kurutma makinası, çamaşır makinesi üzerine monte edilebiliyor. Üst üste yerleştirerek kullanılabilen Siemens çamaşır ve kurutma makinelerinin sağladığı ergonomi, çamaşır ve kurutma işlemini 0,35 m²’de çözüyor.

Kurutma makineleri, bu özellik sayesinde tek bir makinenin sığdığı banyolarda da kullanılabiliyor. Yıkanan çamaşırın kolaylıkla üst kısma taşınarak kurutulması kullanıcılara kolaylık sunuyor.

Tower sisteminin uygulanabilmesi için bugüne kadar ücret karşılığı verilen bağlantı parçası ve servis hizmeti, artık ücretsiz olarak veriliyor. Siemens servisleri kurutma makinesi montajına gittiğinde, kullanıcının talep etmesi halinde bu bağlantıyı ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.

Tüketicilerin Avrupa’ daki tüketim alışkanlıklarını izlediği ülkemizde Avrupa Birliği’ne girme çabası beraberinde çamaşır iplerinin de tarihe karışması gerekiyor. Balkona, çek-asa çamaşır asmayı ortadan kaldıracak ve ütüleme külfetini en aza indirgeyecek olan Siemens’in yeni nesil kurutma makinesi pek çok yenilikçi teknolojik özelliği de bünyesinde barındırıyor.

Çamaşırlarınızın, dönüş yönünü değiştirmeden sürekli hava akımı ve sabit ısı sağlayarak kurutan softDry tambur sistemine sahip WT46S510BY model kurutma makinesi, özel susturucu donanımı sayesinde dünyanın en sessiz kurutma makinası olma özelliğini de taşıyor.

Kullanımı kolaylaştıran ergonomik likit kristal gösterge, dokunmatik ön panel tuşları ile şık ve estetik bir tasarıma sahip olan dünyanın ilk yuvarlak ve cam kapaklı kurutma makinesi WT46S510BY, konforu ve şıklığı ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

https://hepsigrupu.yetkinforum.com
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu   WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu EmptyÇarş. Ara. 30, 2009 1:58 am

WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu DownloadBLOB.jsp?pFileName=Siemens WT46W560 blueTherm Hava Yoğunlaştırmalı Bacasız Beyaz Kurutma Makinesi
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu   WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu EmptyÇarş. Ara. 30, 2009 2:18 am

WWTdaaWT46S510BY,siemens çamaşır kurutucu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» WWTdaassd46WT46S510BY,siemens çamaşır kurutucuS510BY,T46S510BY,