kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Starların kirpiklerine kavuşun EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Starların kirpiklerine kavuşun EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Starların kirpiklerine kavuşun EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Starların kirpiklerine kavuşun EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Starların kirpiklerine kavuşun EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Starların kirpiklerine kavuşun EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Starların kirpiklerine kavuşun EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Starların kirpiklerine kavuşun EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Starların kirpiklerine kavuşun EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Starların kirpiklerine kavuşun

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Starların kirpiklerine kavuşun Empty
MesajKonu: Starların kirpiklerine kavuşun   Starların kirpiklerine kavuşun EmptyPaz Kas. 29, 2009 2:54 am

Dünyada ilk kez makyaj artisti David ve Eric Aylott’un film ve televizyon endüstrisinde kullanmak üzere yarattığı takma kirpik markası Türkiye'de...

Kendinden yapıştırıcılı takma kirpik ürününü ilk geliştiren ve patent altına alan marka olan Eylure, cazibe ve çekicilik manasına geliyor. Tüm dünyada Eylure ismi, takma kirpik ile eşanlamlı algılanıyor.

Efsanevi doğal takma kirpik markası Eylure, 60 yıldan beri kozmetik ve güzellik sektöründe mükemmel sonuçlar yaratmakta olup, dünyanın 1 numaralı tercihi olmaya devam ediyor.

Eylure doğal takma kirpikler Hollywood yıldızlarının her zaman ilk tercihi olmuştur.

Dünya starlarından Jennifer Lopez, Nichole Kidman, Madonna, Kylie Minogue, Victoria Beckham'ın tercih ettiği marka olan Eylure, efsanevi yıldız Elizabeth Taylor’ın da Cleopatra rölünde kullandığı üründür.

Dünyanın en ünlü mağazalarında (Harrods, John Lewis) ve kozmetik marketlerinde satılan Eylure, şimdi Türkiye’de geniş ürün yelpazesi ile seçkin eczane ve güzellik salonlarında 18.00 YTL olarak satışa sunuluyor.

alıntıdır...
https://hepsigrupu.yetkinforum.com

Starların kirpiklerine kavuşun
1 sayfadaki 1 sayfası