kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...


 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Beykoz Kebabı EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Beykoz Kebabı EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Beykoz Kebabı EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Beykoz Kebabı EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Beykoz Kebabı EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Beykoz Kebabı EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Beykoz Kebabı EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Beykoz Kebabı EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Beykoz Kebabı EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama

 

 Beykoz Kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 981
Kayıt tarihi : 30/10/09
Nerden : istanbul

Beykoz Kebabı Empty
MesajKonu: Beykoz Kebabı   Beykoz Kebabı EmptyC.tesi Kas. 28, 2009 10:35 pm

Beykoz Kebabı Beykoz-kebabi-313
Beykoz Kebabı İçin Malzemeler
•4 adet patlıcan

•400 gram et

•1 adet soğan

•Tuz
•Karabiber defne yaprağı
Üzeri için:

•2 adet domates

•2 adet biber

•100 gram kaşar peyniri

•8 adet mantar
Beykoz Kebabı Tarifi
Önce kuşbaşı eti biraz sıvıyağda soteleyip üzerine yemeklik doğranmış soğanı ilave edin. Üzerine küp doğranmış domatesi ve biberi de ilave edin. Tuz, defne yaprağı ve baharat ilave ettikten sonra biraz su ilave ederek pişmeye bırakın.

Diğer tarafta alaca soyulmuş patlıcanları dilim dilim keserek çok az zeytinyağı ile kızartın. Üç parça patlıcan dilimini artı şeklinde üst üste koyun. Ortasına suyunu süzdüğünüz etli karışımdan koyun. Uçlarını üst üste kapatıp ters çevirin.

Tüm patlıcanları bitirdikten sonra hepsinin üzerine bir dilim domates bir dilim kaşar peyniri ve bir tane mantar koyup kürdanla tutturun. Kenara ayırdığınız et suyunu üzerine gezdirip 170 derecelik fırında mantarların rengi dönüp yumuşayana kadar tutun. Sıcak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://hepsigrupu.yetkinforum.com
 
Beykoz Kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi... :: M U T F A G I M I Z :: Sebze yemekleri-
Buraya geçin: