kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...


 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Zeytinyağlı Karnabahar EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Zeytinyağlı Karnabahar EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Zeytinyağlı Karnabahar EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Zeytinyağlı Karnabahar EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Zeytinyağlı Karnabahar EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Zeytinyağlı Karnabahar EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Zeytinyağlı Karnabahar EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Zeytinyağlı Karnabahar EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Zeytinyağlı Karnabahar EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama

 

 Zeytinyağlı Karnabahar

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 981
Kayıt tarihi : 30/10/09
Nerden : istanbul

Zeytinyağlı Karnabahar Empty
MesajKonu: Zeytinyağlı Karnabahar   Zeytinyağlı Karnabahar EmptyC.tesi Kas. 28, 2009 10:30 pm

Zeytinyağlı Karnabahar Zeytinyagli-karnabahar-1095
Zeytinyağlı Karnabahar İçin Malzemeler
•1 karnabahar
•2 havuç
•1 kase arpacık soğan
•4 diş sarımsak
•1 kase doğranmış domates
•zeytinyağı
•tuz, şeker
•su
Zeytinyağlı Karnabahar Tarifi
Tencerenize sıvıyağı alın. Üzerine arpacık soğanları,doğranmış sarımsakları ve küp doğranmış havuçları ekleyip havuçların sarı rengi çıkana kadar döndürün. Üzerine çiçeklerine ayrılmış karnıbaharları ilave edin. Yazdan hazırlanmış veya konserve alınmış küp domatesleri karnıbaharların üzerine dökün.

Tuzunu ve şekerini ekleyin. Zeytinyağlılarda kural olarak toz şeker tuzun iki katı olmalıdır.Üzerine az miktarda sıcak su verip lokum gibi olana kadar pişirin. Kapağını açmadan bir gece dinlendirip ertesi gün servis tenceresine geçirip ikram edin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://hepsigrupu.yetkinforum.com
 
Zeytinyağlı Karnabahar
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Zeytinyağlı Kereviz
» Zeytinyağlı Yaprak Sarma....
» Zeytinyağlı Portakallı Kereviz
» TAZE İÇ BAKLALI ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR
» Zeytinyağlı Biber Dolması ve Sarma (Resimli )

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi... :: M U T F A G I M I Z :: Sebze yemekleri-
Buraya geçin: