kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt Empty
MesajKonu: Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt   Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt EmptySalı Kas. 24, 2009 5:34 pm

türk kahvesini normal pişiriyoruz ve sonra bi güzel içiyoruz:)) dibinde kalan telveyi yüzümüze maske şeklinde sürüp 10-15 dk kadar bekletiyoruz ve sonra ılık suyla yııkııyoruz yumuşşacıık pamuk gibi oluyo ben bu maskeyi ara ara yapııyorum ve çok faydasını gördüm gerçekten

bütün işşlemler bittikten sonrada peşinden nemlendirici bi krem sürebilirsiniz hadi kolay gelsin.......

Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt Gif13
https://hepsigrupu.yetkinforum.com

Türk Kahvesi İİle Bebek Gibi Bir Cilt
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cilt kanseri vücudun başka bir yerinde çıkar mı?
» Gelinlik gibi abiye...
» Biftek, pirzola gibi etlere farklı bir tat katmak için
» Türk televizyonlarında ilk defa
» Türk Bayrakları