kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
parfümünüzle büyüleyin EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
parfümünüzle büyüleyin EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
parfümünüzle büyüleyin EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
parfümünüzle büyüleyin EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
parfümünüzle büyüleyin EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
parfümünüzle büyüleyin EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
parfümünüzle büyüleyin EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
parfümünüzle büyüleyin EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
parfümünüzle büyüleyin EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

parfümünüzle büyüleyin

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

parfümünüzle büyüleyin Empty
MesajKonu: parfümünüzle büyüleyin   parfümünüzle büyüleyin EmptySalı Kas. 24, 2009 5:17 pm

En doğru kokuyu bulabilmek için parfüm alışverişini sabah saatlerinde yapmanız gerekir. Yeni uyandığınız için kokulara karşı hassassınızdır ve daha iyi ayırt edebilirsiniz.
büyüleyin Parfüm kokusunu test etmek için şişeden değil bileğinizi sıkarak koklamayı seçin. Kesin sonuç için parfümü bileğinize sıktıktan sonra 2 dakika bekleyin ve koklayın.Her gün yeni parfüm markaları piyasaya sürülüyor. Kimi markalar ise toplumun büyük bir kesimi tarafından ilgi görüp moda oluyor. Parfüm tercihinizi yaparken moda kurbanı olmak yerine teninize uygun olan parfümü seçin.
Parfümünüzün daha kalıcı olmasını istiyorsanız aynı kokuya sahip vücut kremi satın alıp banyodan çıktıktan sonra nemli vücudunuza uygulayabilirsiniz. Kıyafetlerinizin üzerine sıkacağınız iz bırakmayan birkaç damla parfüm gün boyu kalıcılığı korumaya yardım edecektir.
Kalıcılığı sağlamanın diğer yolu kulak arkasıparfümünüzle büyüleyin Smilev dekolte bölgesi ve boynunuza hafif miktarda parfüm sıkmaktır.
Güneşlenirken vücudunuzda parfüm olmamasına dikkat etmelisiniz. Güneş altında sıkılan parfümler ciltte lekeler oluşmasına sebebiyet verir.Yaz günlerinde çiçek kokulu hafif parfümleriparfümünüzle büyüleyin Smilev kış günlerinde ise baharat kokulu parfümleri tercih edebilirsiniz. Gündüz hafif parfümleri geceleri biraz daha ağır kokulu parfümleri kullanabilirsiniz.
Parfüm kullanımında en doğru yöntem sadece bir parfüm sıkmaktır. Birden fazla parfüm sıktığınızda kokular birbirine karışır ve ortaya hoş olmayan sonuçlar çıkabilir.
Erkek parfümü kullanmak çoğu zaman etkileyici sonuçlar doğurur. Kalıcı ve fark edilir kokusuyla erkek parfümlerini tercih edebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta ise parfümün çok ağır ve çok erkeksi olmaması.
Spor yaparken parfüm sıkmak yerine terlemeyi ve ter kokusunu önleyici deodorantlar tercih edebilirsiniz.
ALıntı.
https://hepsigrupu.yetkinforum.com

parfümünüzle büyüleyin
1 sayfadaki 1 sayfası