kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak Empty
MesajKonu: Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak   Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak EmptySalı Kas. 24, 2009 4:51 pm

Yeni bir plana göre İngiltere'de dayakçı erkekler kayıt altına alınacak ve gelecekteki sevgilileri, erkeklerin şiddet geçmişi ile ilgili bilgilendirilecek.

Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak 091117-dayak.widec

LONDRA - İngiltere'de, dayakçı erkeklerin kayıt altına alınması ve gelecekteki sevgililerinin, bu erkeklerin aile içi şiddet geçmişi konusunda bilgilendirilmesi planlanıyor.
Daily Mail'in haberine göre plan, kadınların birlikte olduğu erkeğin şiddete meyilli olup olmadığını bilme hakkından hareketle Polis Komiserleri Birliği tarafından hazırlandı.
Tartışmalı planda, 25 bin şüpheli ve mahkum olmuş dayakçı erkeğin kayda geçirilmesi düşünülüyor.

Kayıt altındaki, şiddetten suçlu bulunmuş bir erkek serbest kalırsa polisin söz konusu bilgiyi kadına iletmesi planlanıyor. Veya, kadının beraber olduğu erkeğin geçmişi hakkında bilgi sorma hakkının bulunması öngörülüyor.
Planı hazırlayanlar, dayakçı erkeğin bir sonraki potansiyel kurbanının, birlikte olduğu kişinin şiddet eğilimi hakkında bilgi sahibi olması gerektiğini belirtiyorlar.
Erkeklerin kadına karşı şiddet uygulayanlar listesine, bir aile içi şiddet suçlamasından sonra hemen otomatik olarak alınmayacağı vurgulanarak, bu konudaki tereddütlere cevap veriliyor. Planı hazırlayanlar, erkeklerin haksız yere suçlanması endişelerine karşı, planda bireysel özgürlüklerle kadını koruma ihtiyacının dengeleneceğini belirttiler.
Polis Komiserleri Birliği'nin bu konudaki raporunda, eşlerini intihara sürükleyen dayakçı erkeklerin de cinayetten yargılanması öneriliyor.
https://hepsigrupu.yetkinforum.com

Dayakçı erkekler kayıt altına alınacak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Erkekler ne bekler
» SENE 2019 ...kızlar ve erkekler,nasıl tanışır