kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
|
En son konular | » bacağa bıçak sokmakÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx » demire tekmeC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx » Bacağa balta vuruşuCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx » Bacağa balta vuruşuÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx » Motosiklette ters direksiyonPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx » ŞUNA BİR BAKINC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin» kaderPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx » Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...Ptsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve TeknolojiSalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin |
|
| Akciğer kanserini önleyici kür : | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
| Konu: Akciğer kanserini önleyici kür : Paz Kas. 22, 2009 12:23 am | |
| Yaklaşık 150 ml (bir su bardağı) kaynamakta olan suya bir yemek kaşığı hibiskus bitkisi ilave edilir. Kısık ateşte üç dakika demlenir ve üçüncü dakikadan sonra ocağın altı kapatılarak ılıyıncaya kadar bekledilir. Ilıyınca süzülür. Yavaş ve yudum yudum içilir. 10 gün müddetle günde iki kez, öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere içilir. Her defasında taze hazırlanmak zorundadır. Üç ayda bir kez, 10 günlük kür tekrar edilir. Wilson hastaları için doğal bitkisel kür :
Yaklaşık 150 ml (bir su bardağı) kaynamakta olan suya bir yemek kaşığı hibiskus bitkisi ilave edilir. Hafif ateşte üç dakika demlenir ve ocağın altı kapatılarak ılıyana kadar bekletilir. Ilıyınca süzülür. Yavaş ve yudum yudum içilir. 15 gün müddetle günde üç kez, öğleden evvel, öğleden sonra ve akşam yatarken olmak üzere içilir. Her defasında taze hazırlanmak zorundadır. İki ayda bir kez, 15 günlük kür tekrar edilir. Kürler uygulanmadan önce mutlaka uyarıları okuyun [Tıkla] Prof.Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU | |
| | | | Akciğer kanserini önleyici kür : | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|