kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Akciğer kanserini önleyici kür : EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Akciğer kanserini önleyici kür : EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Akciğer kanserini önleyici kür : EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Akciğer kanserini önleyici kür : EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Akciğer kanserini önleyici kür : EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Akciğer kanserini önleyici kür : EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Akciğer kanserini önleyici kür : EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Akciğer kanserini önleyici kür : EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Akciğer kanserini önleyici kür : EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Akciğer kanserini önleyici kür :

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Akciğer kanserini önleyici kür : Empty
MesajKonu: Akciğer kanserini önleyici kür :   Akciğer kanserini önleyici kür : EmptyPaz Kas. 22, 2009 12:23 am

Yaklaşık 150 ml (bir su bardağı) kaynamakta olan suya bir yemek kaşığı hibiskus bitkisi ilave edilir. Kısık ateşte üç dakika demlenir ve üçüncü dakikadan sonra ocağın altı kapatılarak ılıyıncaya kadar bekledilir. Ilıyınca süzülür. Yavaş ve yudum yudum içilir.

10 gün müddetle günde iki kez, öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere içilir. Her defasında taze hazırlanmak zorundadır. Üç ayda bir kez, 10 günlük kür tekrar edilir.
Akciğer kanserini önleyici kür : Gulhatmi-cicegi
Wilson hastaları için doğal bitkisel kür :

Yaklaşık 150 ml (bir su bardağı) kaynamakta olan suya bir yemek kaşığı hibiskus bitkisi ilave edilir. Hafif ateşte üç dakika demlenir ve ocağın altı kapatılarak ılıyana kadar bekletilir. Ilıyınca süzülür. Yavaş ve yudum yudum içilir. 15 gün müddetle günde üç kez, öğleden evvel, öğleden sonra ve akşam yatarken olmak üzere içilir. Her defasında taze hazırlanmak zorundadır.

İki ayda bir kez, 15 günlük kür tekrar edilir.

Kürler uygulanmadan önce mutlaka uyarıları okuyun [Tıkla]

Prof.Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU Akciğer kanserini önleyici kür : Kucuk1235157829saracoglu-m
https://hepsigrupu.yetkinforum.com

Akciğer kanserini önleyici kür :
1 sayfadaki 1 sayfası