kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...


 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Kestaneli Hindi Göğsü EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Kestaneli Hindi Göğsü EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Kestaneli Hindi Göğsü EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Kestaneli Hindi Göğsü EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Kestaneli Hindi Göğsü EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Kestaneli Hindi Göğsü EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Kestaneli Hindi Göğsü EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Kestaneli Hindi Göğsü EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Kestaneli Hindi Göğsü EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama

 

 Kestaneli Hindi Göğsü

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Nurdan
Co Admin
Co Admin
Nurdan


Akrep Mesaj Sayısı : 264
Kayıt tarihi : 31/10/09
Yaş : 45
Nerden : Almanya

Kestaneli Hindi Göğsü Empty
MesajKonu: Kestaneli Hindi Göğsü   Kestaneli Hindi Göğsü EmptyC.tesi Kas. 21, 2009 12:42 am

Kestaneli Hindi Göğsü Kestaneli_hindi_gogsu
Malzemeler
2 Büyük Parça Hindi Göğsü
4 Dilim Füme Hindi
Yarım kg Kestane
1 Elma
1 Havuç
Yarım Kutu Krema
2 Yemek Kaşığı Tereyağı
Yarım Su Bardağı Tavuk Suyu
Yarım Limon Suyu
Tuz, Karabiber, Tarçın, Dereotu
Yemegin Yapilisi
Hindi
göğüsleri döverek inceltin. Kestaneyi haşlayıp kabuklarını soyduktan
sonra iyice ezin. Havucu ince rendeleyin. Yarım kaşık tereyağını
kızdırıp havuçları ilave ederek 2-3 dakika çevirin. Elmayı rendeleyip
limon suyu ile karıştırın.
Çukur bir kapta ezilmiş kestane, havuç,
elma, tuz, biber, tarçın ve çok ince kıyılmış dereotunu karıştırın.
Kremayı yavaş yavaş ekleyerek koyu ve kıvamlı bir harç elde edin.
İki
dilim füme hindinin üzerine bir dilim hindi göğsü yayıp içine
hazırladığınız harçtan ilave ederek rulo yapın. Mutfak ipliğiyle
bağlayın.
Kalan tereyağını tavada kızdırıp hindi rulolarını
çevirerek kızartın. Kenarı yüksek bir fırın kabına alıp yarım su
bardağı tavuk suyu ekleyin. Orta ısılı fırında iyice yumuşayana kadar
25-30 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Not: Ruloları pamuk
ipliği veya maydanoz sapları ile bağlayabilirsiniz. Hindi fırında
pişerken, sık sık tepsideki suyundan kaşıkla alıp hindinin üzerine
gezdirin
AFIYET OLSUN...

alıntı
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://kadin-7-24.yetkinforum.com/
 
Kestaneli Hindi Göğsü
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KESTANELİ PASTA:

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi... :: M U T F A G I M I Z :: Et Yemekleri-
Buraya geçin: