kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu

YazarMesaj
Nurdan
Co Admin
Co Admin
Nurdan

Akrep Mesaj Sayısı : 264

Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu Empty
MesajKonu: Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu   Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu EmptyCuma Kas. 20, 2009 10:32 pm

+
----
-

Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu Klk1
Dolmalık
biberleri yıkadım ve fırına verdim..5-10 dk kaldıktan sonra fırından
çıkardım ve soğuyunca buzdolabı poşetine yerleştirip difrize attım..

Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu Klk2
1
kg bostan patlıcan1.5 kg domates500 gr.köy biberiTuz Sıvıyağ2 diş
SarımsakPatlıcanları ve biberleri kızartım.Rendelenmiş domatesleri ve
sarmısak rendesini üzerine ilave edip 5 dk kızarmış patlıcan ve
biberlerle pişirdim.Daha sonra kavanozlara yerleştirdim.Daha önceden
kavanoz kapaklarınıda havasının alınması için 10 dk kaynattım.Ve
kapakları kuruladım.Kavanozları sıkıca kapattım.Ardından ters çevirip
üzerini 3 cm geçecek kadar su koyup 15 dk kavanozları
kaynattım.(kavanozlarım küçüktü.daha büyük kavanozlar için 30 ila 45 dk
kaynatınız)Daha sonra aynı şekilde ters bir şekilde kapakların fazla
suyunu akıtıp düz bir zeminde 1 gece soğumaya bıraktım..Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu Klk3
1
kg.kırmızı etli biberi kaynamış suda 30 dk haşladım.Ve biberlerin
kabuklarını soydum.Kavanoza biberlerin çekirdeklerini ve saplarını
ayırarak ve biberleri 4 e bölerek yerleştirdim.Üzerine 3 diş sarmısam 1
avuç nohut 1/2 çay bardağı limon suyu ve sirke,biraz sıvıyağ,2 adet
kesme şeker,1 yemek kaşığı tuz ve üzerini gececek kadar su ilave ederek
kapağını sıkıca kapattım ve iyice karışımı çalkaladım..15 gün sonra
yoğurtlayarak yada sade bir şekilde servise sunabilirsiniz gezi
yemekleri com dan alıntıdır
http://kadin-7-24.yetkinforum.com/

Kışlık Hazırlıklarımizdan : Dolmalık Biber,Kızartma Konservesi & Etli Kırmızı Biber Turşusu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KIZARTMA tarifi
» ETLI BULGUR PILAVI
» Zeytinyağlı Biber Dolması ve Sarma (Resimli )