kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR.

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. Empty
MesajKonu: ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR.   ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. EmptySalı Kas. 17, 2009 2:04 am

ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. Imgright
YazarMesaj
<table border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><tr><td class=noprint width="9%"></TD>
<td class=t-title noWrap align=middle>ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR.

</TD>
<td class=browse-arrows width="9%" noWrap align=right>ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. Left_arrow ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. Right_arrow ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. Down_arrow </TD></TR></TABLE>
<table border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><tr><td>[BİLİR. ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR. Icon_minipostedCuma Ekim 30 2009, 20:45[/size]</TD>
<td class=post-options vAlign=top noWrap></TD></TR>
<tr><td class=hr colSpan=2></TD></TR>
<tr><td colSpan=2>llah Kalpten Geçen Düşünceleri Bilir

Cenâb-ı Hak âyet-i kerîmelerde şöyle buyurur:

“Allah onların kalplerinde ne var, ne yok pekiyi biliyor.” (Nisâ, 63)

“O bütün kalplerin künhünü (hakikatini) bilir.” (Hadîd, 6)
* * *

Mukâtil şöyle anlatır:

Mekke’nin fethi günü Rasûlullah -sallâllâhu aleyhi ve sellem-, Hz. Bilâl’e Kâ’be’nin üstüne çıkıp ezan okumasını emretmişti. Attâb bin Esîd:

“–Allah’a hamdolsun ki babam daha önceden öldü de bu günü görmedi” dedi. Hâris bin Hişâm:

“–Muhammed, müezzin olarak şu kara kargadan başkasını bulamamış mı?” dedi. Süheyl bin Amr:

“–Allah bir şeyi diledi mi onu değiştirir” dedi. Ebu Süfyân da:

“–Ben bir şey söylemeyeceğim. Çünkü semânın Rabbının bunları Muhammed’e haber vermesinden korkarım” dedi.

Cibrîl (a.s) Hz. Peygamber’e gelerek onların söylediklerini haber verdi. Allah Rasûlü -sallâllâhu aleyhi ve sellem-, onları çağırıp ne söylediklerini sordu. Sözlerini kendilerine hatırlatınca gerçeği itiraf etmek mecburiyetinde kaldılar. Bunun üzerine Allah Tealâ Hucurât sûresinin 13. âyetini indirip onları soy sopla, mal ve mülkün çokluğuyla birbirlerine karşı övünmekten ve fakirlerle alay etmekten menetti. (Vâhıdî, Esbâb, s. 411; Kurtubî, XVI, 223, [Hucurât, 13])

</TD></TR></TABLE>
https://hepsigrupu.yetkinforum.com

ALLAH KALPTEN GEÇEN DÜŞÜNCELERİ BİLİR.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bayanların sancılı geçen adet dönemlerine karşı civanperçemi bitkisi
» Dile hafif, mizanda ağır, Allah'a sevgili olan iki kelime okuyalım