Admin Admin
| Konu: Foruma her girdigimizde Resullullahin(sav) duasini okumaya varmisiniz!!! Salı Kas. 17, 2009 1:54 am | |
| Bismillahirrahmanirrahim Foruma her girdigimizde Resullullahin(sav) duasini okumaya varmisiniz!!! Peygamberimizin(sav) dualarindan en onemli bir tanesi:
Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhi'l-aliyyi'l-azîm.
Mânasi: <>Peygamberimiz(sav), ashabdan Ebû Mûsâ'ya:Yâ Ebâ Mûsâ!Sna cennet hazinesinden bir kelimeyi anlatayimmi? buyurdu. _Ebû Mûsâ da:_Evet anlat, deyince, Peygamberimiz:_Bu kelime<> sozunden ibarettir, buyurdular.Kays bin Sa'd(rah)'dan:_Bir defa, Peygamber(sav) namazini kildiktan sonra bana ugradi, ayagi ile beni durttu ve:_Sana cennet kapilarindan birine delâlet edeyim mi? dedi.Ben:_Evet, dedim.Resulullah(sav):_<> buyurdu.(Bu kelime, cennete ulastiran kapilardan biridir, demek istedi.)Safvân bin Suleym(rah) soyle demistir:Hiçbir melek <> demeyince yeryuzunden semaya çikmaz.Ebû Hureyre(rah)'den:Ebû Hureyre(rah)'den:Resulullah(sav) bana, <> sozunu çok çok tekrar et.Zira o cennet hazinelerinden bir hazinedir, buyurdu.EVET,SIMDI FORUMA HER GIRDIGIMIZDE:<> DEMEYE VARMISINIZ!!!!!!!!BEN BASLIYORUM!!!!! | |
|