Nurdan Co Admin
Mesaj Sayısı : 264 Kayıt tarihi : 31/10/09 Yaş : 45 Nerden : Almanya
| Konu: Türk Sineması Replikleri Salı Kas. 17, 2009 1:03 am | |
| Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da. - Anneciğim, ben bu amcayı çok sevdim. Ona baba diyebilirmiyim? - Bana annemi tekrar anlatır mısın babacıgım? - Senin annen bir melekti yavrum. - Neden ağlıyorsun anneciğim? - Hayır yavrum ağlamıyorum. Gözüme toz kaçtı. -Benim de senin yaslarında bir oğlum vardı evladım. -Annen sen doğarken oldu yavrum. -O kızla evlenirsen, seni mırasımdan mahrum, evlatlıktan men ederim. -Nayır Necla, n'olamaz. -Hayır siz kovmuyorsunuz, ben vazifemden istifa ediyorum. -Tanrım, bu resim... bu resim... -Ben fakir bir gencim, sen ise zengin bir fabrikatörün kızısın. -Biz ayrı dünyaların insaniyiz. -Aman tanrım, göremiyorum... Göremiyorum.. Kör oldum. -Görüyorum... Görüyorum.. -Bana yıllar once çılgıncasına sevdiğim bir kadını hatırlattınız... -Babanın kanını yerde koma oğul. - Işte bana yazmış olduğun aşk dolu mektuplar. Meğer hepsi yalanmış. Al bunları. - Hayır Tamer... Olaylar sandığın gibi değil. - Fakirsin sen.. Fakir.. Fakir.. - Beni paranla satın alabileceğini mi sandın? - Bu resimdeki amca kim anne? - Sen kaç yiğidim, ben onları oyalarım. - Hayır.. Hayır.. Tertemiz hislerimle oynadın benim. - Biliyordum.. Ölmediğini biliyordum Rıfat. - Oh ne saadet. - Yaa Justinyanus, işte buna Osmanlı tokadı derler. - Yettim yiğidim. - Yavrum İstanbul sana neler etmiş? - Saadet dolu yuvamıza kara bir gölge düşürdün. - Bizim gibi insanlar şerefleri için yaşarlar, namusları için ölürler. Ama sen bunu anlayamazsın. - Ağlamak istiyorum. - Demek ikimizde ayni kadını sevdik. - Olmadı Neriman, yapamadım.. Seni unutamadım. - Ben sırtımda tas taşır, yine seni okuturum yavrum. - Söyleyemedim anne, babamın simitçi olduğunu yine söyleyemedim ! - Son nefesimde herşeyi itiraf etmek istiyorum. Katil benim. - Demek aşkımız bir yalandı. - Parayla saadet olmaz evladım, bunu sakin unutma. - Tanrım neden, neden ben! - N'allahım...sen sen ...bu ses n'olamaz... - Evlenince pembe panjurlu bir evimiz olacak. - Aman Allahım, ne kadar mesudum. - Hayır.. Durun..! Kemal suçsuzdur.. Aradığınız suçlu benim ! - Bizim bu dünyada yaşamaya hakkımız yok mu be hakim bey abicim. Ha? - Bu ses.. Bu ses.. Olamaz, git.. Git buradan.. - Vücuduma sahip olabilirsin ama ruhuma asla. - Üstlendiğin vazife çok mühim Kemal, bu görevi layıkıyla yapacağından eminim. - Ben kör bir gencim, hayatımı çalarak kazanırım. Rica ederim duygularımla oynamayın. - Sen arkadaşımın aşkısın. - Sizi ebediyete kadar bekleyeceğim. - Lütfen haddinizi biliniz. - Metanetinizi muhafaza ediniz. Tanrıdan ümit kesilmez.
| |
|