kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
gururla okuyun,okutun.... EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
gururla okuyun,okutun.... EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
gururla okuyun,okutun.... EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
gururla okuyun,okutun.... EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
gururla okuyun,okutun.... EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
gururla okuyun,okutun.... EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
gururla okuyun,okutun.... EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
gururla okuyun,okutun.... EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
gururla okuyun,okutun.... EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

gururla okuyun,okutun....

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

gururla okuyun,okutun.... Empty
MesajKonu: gururla okuyun,okutun....   gururla okuyun,okutun.... EmptySalı Kas. 17, 2009 12:59 am

bunları bilmiyorsanız öğrenin ve öğretin...okurken gurur duyacaksınız....

*******`ün dünyada `başöğretmen' sıfatlı tek lider olduğunu...

Bir geometri kitabı yazdığını...

* Üçgen, açı, dikdörtgen gibi ve 48 tane geometri teriminin (Türkçe) isim babasının bizzat Mustafa Kemal olduğunu...

[center]
* Norveç`de `****** gibi olmak` diye bir deyim olduğunu. ''******'' çiçeği'nin adını, çiçeği bulan Wanderbit Üniversitesi
profesörlerinden doktor Kirk Landın`in koyduğunu ve bu çiçeğin tüm dünyada bu isimle üretilip satıldığını...
* Yunan başkomutanı Trikopis`in, hiçbir zorlama ve baskı olmadan her Cumhuriyet bayramında Atina'daki; Türk büyükelçiliğine giderek, ******`ün resminin önüne geçtiğini ve saygı duruşunda bulunduğunu...

*''Mimber'' adında bir gazete çıkarttığını ve 52 sayı yayımlanan
gazetede ilk defa sansür kelimesi geçtiğini... *Kurtuluş Savaşı'nda rütbe alan birçok kadın askerlerimizin olduğu, dünya tarihine geçen tek bir üsteğmenimizin olduğunu,Üst teğmen Kara Fatma'nın 700 erkek, 43 kadından oluşan bir müfrezeninreisliğine bizzat ******, tarafından atanmış olduğunu...

*Bir röportajda Birleşmiş Milletlere üye olmayı düşünüyor musunuz?' diye sorulduğunda 'Şartlarımızı koyarız, kabullerine bağlı. Biz müracaat etmeyiz üye olmak için, davet gelirse düşünürüz'dediğini ve bunun üzerine BM
[b][b]yasasının değiştirildiğini ve üyeliğe davet edilen ilk ülkenin
[/b]
[/b]Türkiye Cumhuriyetiolduğunu....*1938'de, General McArthur'un en zor, en problemlien buhranlı döneminde, danışman,[b][b]senatör ve bakanlarından oluşan yüz yirmiden fazla kişiye; 'Şuanda hiçbirinizi değil,büyük istidadı ile Mustafa Kemal'i görmek için neler vermezdim' dediğini...*1938'de Ata`nın ölümünde Tahran gazetesinde yayınlanan bir şiirde; 'Allah bir ülkeye yardım etmek isterse onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal, gibi lider getirir' denildiğini...*1996'da Haiti Cumhurbaşkanının vasiyetinde, mezar taşınayazılmasınıistediği metinde;'Bütün ömrüm boyunca Türkiye'nin lideri Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anlamış veuygulamış olmaktan dolayı mutlu öldüm' yazdığını...*2000'de ABD Başkanı'nın milenyum mesajında;''Milenyumun hiç şüphe yoktur ki; tek devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK'tür. Çünkü o yılın değil asrınlideriolabilmeyi başarmış, tek liderdir' denildiğini...*2005'de Amerika'nın en ünlü ekonomistlerinden birisi olan Mr.Johns`un önerisinin 'Türkiye ekonomiyle savaşta bir tek******'ü örnek alsın yeter' olduğunu...
ve utanmayanların
******'ün resminden bile ne çok korktuğunu....
*2006'da ise AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden ******resimlerinin kaldırılmasının istendiğini...
[/b][/b]

https://hepsigrupu.yetkinforum.com

gururla okuyun,okutun....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» OKUYUN LÜTFEN