kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi Empty
MesajKonu: kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi   kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi EmptyPtsi Kas. 16, 2009 8:56 pm

Bize gelin hayatınız değişsin.Zihninizi kapıda bırakıp girin ki çıkarken ne kadar iyi birşey yaptığınızı fark edesiniz.

Bazı referanslarımız:

Before:
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi Farukaskerlc2

Adı:Çakılmış
Soyadı:Süseroğlu
Yaşı:22
Burcu:Öküz
Lakabı:Gıllıgamış
Hobileri:Tombala çekmek,magazin dergilerindeki resimlere bakmak

Adı:Kamışcan
Soyadı: Dürter
Yaşı:22
Burcu:Bit
Lakabı: Darbe yapamayan matkap
Hobileri:Fantezi kurmak,komşunun kümesinde yatmak.

Onlar gençliğinin baharında,askerliğini yapmış eli iş tutan gözü oynaşta olan iki yağız anadolu delikanlısıydı.ancak mutlu değillerdi,nasıl olsunlardı ki?hergün topbala oynayıp bir çinko bile yapamamış,elleri nasır tutmuş (kazma kürek tutmaktan) yoldan geçen karı kıza salya akıtmakla yetinen iki abazandılar.

ve birgün bize başvurdular.hayatlarındaki en doğru kararı verdiklerini bilmiyorlardı....

Before:
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi Wol_errorTam boy gormek ıcın tıklayın.
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi 123mu7

Adı:Verensu
Soyadı:Vergitsinoğlu
Yaşı:21
Burcu:Tazı
Lakabı:Kabak çiçee
Hobileri:Muz soymak

Adı:Yemişgül
Soyadı:Verir
Yaşı:20
Burcu:Bök böcee
Lakabı:Vergi Dairesi
Hobileri: Dondurma yalamak

Onlar da hayatlarının baharında cennet gibi bir iklimde cehennemi yaşayan iki ateşli gacıydılar.hayat boyu gerçek mutluluğu yakalayamamış zaman zaman vur-kaç lara maruz kalmış iki nazlı çiçektiler.içlerini bize döktüler,elimizden geldiğince teselli ettik ama yetmezdi,nasıl yetsindi?onlar da bir yuva kurmak her akşam kocasının yolunu gözlemek ve çılgınlar gibi çocuk yapmak istiyorlardı.

bize geldiler,hayatlarında gelebilecekleri en iyi yere geldiklerini bilmiyorlardı...

After:
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi Wol_errorTam boy gormek ıcın tıklayın.
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi 135642834had8

onlar artık mutlu birer çift oldular ve bu mutluluklarını çektirdikleri bu fotoğrafla siz değerli evlenme adaylarına armağan ettiler.Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine.bıldırki hurmalar götümü tırmalar,sakla samanı gelir zamanı.

ne güzel söylemiş atalarımız,iki gönül bir olunca samanlıkta aganigi naganigi.

siz daha ne bekliyorsunuz?hayalinizdeki yuva bir adım ötenizde olabilir.ürkmeyin!kısa bir özgeçmişiniz ve bir boy fotorafınızla bize başvurun,hayatınızda başınızı burabileceğiniz en iyi yer olduğunun farkında olmadan...

İşte yeni bir başvuru,yeni bir hayat öyküsüyle karşınızdayız.

--------------------------------------------------------------------------
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi Pimple

Adım:Olgun
Soyadım:Portakal
Yaşım:27.5
Burcum:dana
Lakabım: ..yolar.........
Hobilerim:dantel örmek

o evinin balkonunda dantel örerken yoldan geçen zekzi erkeklere bakarak hayaller kuran,cehiz sandığı ceviz ağacından olup içinde mouse için bile dantel bulunan bir ev kızıydı.hatta kız duruyodu ev kız eviydi.günleri balkonda dantel örüp yoldan geçenleri seyretmekle geçiyor,tv dizilerinde gördüğü yağusuklulara aşık olup duruyordu.bize geldi cv verdi,verebileceği en mükemmel yer olduğunu bilmiyordu...

---------------------------------------------------------------------------------

İşte yeni koca adayımız.

kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi Emirl

Adı: Emircan Toygar
Soyadı: Kılkuyruk
Yaşı:17,5 tan 18 (yaşı küçük ama büyük gösteriyo (artık neresi büyükse))
Burcu:Kozalak
Lakabı:Ustura Toygar
Hobileri:Traş etmek (???),zillere basıp kaçmak

Onun yaşamı kahvehane ile meyhane arasında yarı ayık yarı sarhoş teraneler söylemekle geçiyordu.dünya umurunda değilki ama mutlu da değildi,nasıl olmasındı?? koca hayatta yapayalnızdı.birasını tokuşturacak bir manitası,tasına süt dökecek bir kedisi bile yoktu,annesine küsmüs bütün şehir onu süsmüştü.ve o kaderini bizim şefkat dolu yardımsever kollarımıza bıraktı,nasıl bırakmasındı?? referanslarımızı gördüğünde gözleri çakmak çakmak oluvermiş "oh my ayıp sanırım diken battı" demiş ve hemen ücretsiz başvuru yapmıştı.hayatında yapacağı en iyi ücretsiz başvuru olduğunu bilmiyordu...

işte sizlere bir gelin bir de koca adayı,beğendiğiniz birine yazılmaya ne dersiniz?beklediğiiz fırsat ayağınızda olabilir.vakit kaybetmeden bize ulaşın,ulaşacağınız en iyi yer olduğunu bilmeden...

------------------------------------------------------------------------------------

Haftanın Favori koca adayını sunmaktan onur ve gurur duyuyorum,gözlerim yaşardı ağlamak istiyorum sayın seyircilerkelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi Frown

kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi Wol_errorBu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 640x480
kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi 1219084227634

Adı:Behcet
Soyadı:Becerir
https://hepsigrupu.yetkinforum.com

kelebek fakfuk finfon evlendırme dairesi
1 sayfadaki 1 sayfası