kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kadınca ve genclik egitim ve paylasim sitesi...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» bacağa bıçak sokmak
Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce EmptyÇarş. Ara. 16, 2015 1:05 pm tarafından zxzx

» demire tekme
Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce EmptyC.tesi Ocak 31, 2015 2:50 pm tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce EmptyCuma Eyl. 26, 2014 10:14 am tarafından zxzx

» Bacağa balta vuruşu
Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce EmptyÇarş. Eyl. 24, 2014 12:27 pm tarafından zxzx

» Motosiklette ters direksiyon
Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce EmptyPtsi Mart 17, 2014 3:39 pm tarafından zxzx

» ŞUNA BİR BAKIN
Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce EmptyC.tesi Tem. 09, 2011 7:03 pm tarafından Admin

» kader
Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce EmptyPerş. Haz. 10, 2010 3:53 pm tarafından zxzx

» Altin ve inci karisimi takilar el yapimi...
Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce EmptyPtsi Nis. 12, 2010 3:10 pm tarafından Nurdan

» Canlılar Dünyasını Gezelim,Tanıyalım Soruları - 4.Sınıf Fen ve Teknoloji
Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce EmptySalı Nis. 06, 2010 9:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce Empty
MesajKonu: Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce   Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce EmptyC.tesi Kas. 14, 2009 11:27 pm

<table cellSpacing=0><tr><td class=txttop>Yokluğunda öğrendim her insan tek başına
Yalnızlık kaderimiz
Sensizlik öğretti her insan bir başına
Yalnızlık kaderimiz
Seni benim kadar seven bir başkasını bulamazsın
Elinde değil unutamazsın,

Gecelerce bekledim gelirsin diyee
Gözlerim yollarda gelmedin bile bile
Gecelerce bekledim arasın diye
Telefonum hiç çalmadı aramadın bir kez bile Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce Icon_wink</TD></TR>
<tr><td class=txtbottom></TD></TR></TABLE>

https://hepsigrupu.yetkinforum.com

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gecelerce
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Yanlızlığım - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
» Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Artık hazırım - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
» Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Sır
» Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Çok Güzelsin
» Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Kalpsizsin